Toelichting bij de actuele macro-economische vooruitzichten (VFB-beurs Antwerpen)

Bekijk hier de presentatie en toelichting van Stefan Duchateau op de VFB-beurs in Antwerpen op 27 april 2013.

Dit bericht werd geplaatst in zonder categorie door Stefan Duchateau . Bookmark de permalink .

Over Stefan Duchateau

Stefan Duchateau is adviseur bij de Argenta Groep en voorzitter van de diverse beleggingsvennootschappen van deze groep. Hij doceert o.a. Portfoliomanagement, Financial engineering en Financieel risicobeheer aan de HUB (Brussel), Security selection, Portefeuillebeheer en beleggingsleer aan de KU Leuven en Financial derivatives aan de UHasselt. Bij Argenta richt hij zich ondermeer op het financieel en risicobeheer, het strategisch beleid en de uitbouw van de beleggingspijler van de bank- en verzekeringsgroep. Dit houdt onder meer de ontwikkeling in van beleggingsproducten en het beheer van beleggingsfondsen. Prof. Dr. S. Duchateau studeerde af als handelsingenieur en is doctor in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

2 reacties op “Toelichting bij de actuele macro-economische vooruitzichten (VFB-beurs Antwerpen)

  1. Bij mij lukt het wel. Enkel via thuisnetwerk. Bedrijfsnetwerk heeft blijkbaar problemen de size van het bestand.

Reacties zijn gesloten.